november 2021

Ponuka práce

Spoločnosť Pertex prevádzkovaná na adrese, Červenej Armády 298, Bušince 991 22, ponúka ľahko vyučiteľnú manuálnu prácu a aj na pozíciu majsterky, najmä pre dámy, s vysokým potenciálom zárobku a ďalšími výhodami čo znamená napríklad dochádzanie do práce autobusom, ktoré preplatíme alebo zabezpečíme dovoz autom. Dlhodobo zabezpečená pracovná príležitosť v jednej smene aj pre absolventov s 8.ročným základným vzdelaním.

Presvedčte sa sami o tejto príležitosti a navštívte nás, alebo nás kontaktujte na telefónnom čísle +421915955136

Každého záujemcu srdečne očakávame.

Bezpečnosť pri zimnej vykurovacej sezóne.

Vážení občania, s príchodom chladného počasia sa začína vykurovacie obdobie a s ním aj zvýšené nebezpečenstvo vzniku požiarov. Počas tohto obdobia hasiči už tradične evidujú zvýšený počet výjazdov k požiarom rodinných domov.

Preto je potrebné aby ste dbali na to, že komín, na ktorý je pripojený spotrebič s celkovým tepelným výkonom do 50 kW musí byť pravidelne čistený a kontrolovaný v nasledovných lehotách :

Očkovanie proti COVID-19

Značky: 

Návrh plánu kontrolnej činnosti hlavnej kontrolórky

Návrh plánu kontrolnej činnosti hlavnej kontrolórky obce Závada, ktorý sa predkladá na schválenie OZ na obdobie január – jún 2022

NÍZKOPRAHOVÉ MOBILNÉ OČKOVANIE PROTI COVID-19

Intervenčný tím Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky (IT MZSR) v spolupráci so Záchrannou zdravotnou službou SR (ZZS SR), príspevkovou organizáciou Zdravé regióny (ZR), mimovládnymi organizáciami a samosprávami organizuje

NÍZKOPRAHOVÉ MOBILNÉ OČKOVANIE PROTI COVID-19

Očkovanie sa uskutoční dňa 03.12.2021, od 10:00 – do 13:00 hod.

na adrese Biokúpalisko Krtko, A.H. Škultetyho 1169, Veľký Krtíš. Očkovacie miesto bude pri hlavnom vchode Biokúpaliska.

Kto sa môže prísť očkovať?

Značky: 

Partneri

Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj regiónu Stredného Poiplia
Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj regiónu Stredného Poiplia

Galérie